Webshop » 2e hands en outlet » Marshall DSL20HR head

Marshall DSL20HR head

Marshall Marshall DSL20HR headFacebook
Twitter
LinkedIn
E-mail

€ 399,00

Uitverkocht

The DSL20HR is for those who need the full rich tone of a valve amp in a compact and portable format. From the moment you plug in, the DSL provides you with the functionality you need to take your sound from rehearsal to the studio with confidence.

De DSL20HR is een 20 Watt versterkertop van Marshall. Ideaal voor gitaristen die graag de volledige Marshall buizensound willen, maar dit niet hoeven te horen op oorverdovende volumes. Het vermogen is voldoende om samen met de meeste beschaafde drummers te spelen in de oefenruimte of te gebruiken bij kleine, energieke concerten. Mocht het nog wat zachter moeten, dan kun je het vermogen zelfs nog halveren met de output schakelaar. Voor old school gitaargeluiden gebruik je het Classic Gain kanaal. Wil je iets eigentijdser klinken met een stuk meer oversturing, dan schakel je met de bijgeleverde footswitch naar het passend genoemde Ultra Gain. Wil je ook fors minder middenfrequenties? Draai dan je Middle draaiknop omlaag en hou de Tone Shift tegelijkertijd ingedrukt.
DSL20HR: Voluptueus, pittig en een beetje extra sfeer
Qua buizen zitten er vier stuks van de ECC83 in de voorversterker en twee van dit type in de eindtrap. Deze worden aangevuld met twee EL34's. Hierdoor is de basissound van deze buizentop voluptueus en wordt dit lekker pittig versterkt richting het 16 Ohm speakercabinet van jouw keuze. De lijnuitgang is voorzien van een speakeremulatie. Dus mocht je hem inprikken op andere geschikte externe apparaten, dan blijft je gitaarsound ook als een huis overeind staan. Is het geluid op het podium een beetje droog? Geen nood! De ingebouwde reverb kan je helpen met toevoegen van een beetje extra sfeer.
Webshop gemaakt met EasyWebshop