HomeWebshopInfoContactMijn accountOpeningsurenVerzendingenGarantie

Webshop » Toetsen » Orgels » Crumar MOJO61 virtueel toonwielorgel

Crumar MOJO61 virtueel toonwielorgel

Crumar Crumar MOJO61 virtueel toonwielorgel

Crumar Crumar MOJO61 virtueel toonwielorgelCrumar Crumar MOJO61 virtueel toonwielorgelCrumar Crumar MOJO61 virtueel toonwielorgelCrumar Crumar MOJO61 virtueel toonwielorgel


Facebook
Twitter
LinkedIn
E-mail

€ 1 823,00

Voorafbestellen (Pre-order)

virtueel toonwielorgel, 1x 61 keys, 9 drawbars, Gsi VB3.2 software, enkel-klaviers
Toen Crumar de dubbelklaviers Mojo lanceerde verspreidden de geruchten over de authentieke en karakteristieke klank van deze clonewheel zich als een olievlek over de wereld. De term clonewheel is afgeleid van het woord tonewheel, wat we kennen van het wereldwijd befaamde Hammond™ orgel.
Na het succes van de Mojo beantwoordde Crumar aan de wens van hun gebruikers en nu is er de Mojo 61: Een 61 toetsen tellend, enkelklaviers clonewheel, met de klank van zijn grote broer: de alom geroemde Vb3 engine met daarnaast nog een aantal zeer inzetbare andere klanken zoals bv een prachtig klinkende Rhodes emulatie, een gesampelde vleugel, 2 transistor orgels, een wurlitzer, een pijporgel en last but not least een waanzinnig klinkende Clavinet.
De Mojo 61 is lichtgewicht, heeft een heerlijk waterfalltoetsenbord wat het gevoel van het legendarische toonwielorgel benadert. De bediening is overzichtelijk en alle belangrijke functies zijn binnen handbereik . Er is voorzien in 1 set van 9 drawbars. Alle bediendingselementen die je op een authentiek toonwiel orgel kunt vinden, vind je ook terug op de Mojo 61: Percussion ON/OFF, Percussion SOFT, Percussion FAST, Percussion Third & Second Harmonic, Vibrato (met alle benodigde standen).
Verder beschikt de Mojo 61 over 2 presets per manuaal, er kan een Split worden ingesteld en er zijn knoppen aanwezig voor EQ (Bass, Mid, Trebele), Volume, Drive, Reverb en knoppen om de lesliesimulatie te bedienen.
De split functie is ook in te stellen op extern, waarmee je desgewenst via MIDI een tweede keyboard aan kan sluiten om het ondermanuaal en/of de bas op de spelen.
De Mojo 61 beschikt over Wi-Fi en desgewenst kan men met een tablet, smartphone of desktop computer ingelogd worden en de klanken nog gefinetuned worden naar eigen smaak en voorkeur. In het geval van de toonwielsimulatie betekent dit dat je kunt kiezen uit meerdere toonwielpresets, instellingen van de lesliesimulatie en meer.
SHIFT
Met de shift knop heeft u toegang tot functies als Transpose en het in- of uitschakelen van een amp/leslie simulatie.
TOONWIEL SIMULATIE
Het geluid van een vintage toonwiel orgel ademt, gorgelt, smeert, scheurt, kreunt en steunt en is een onmisbare klank geworden in veel stijlen moderne muziek: pop, rock, jazz, blues, gospel, soul, funk, country en alles daar tussenin. Eén van de kenmerken van een vintage tonewheel is toch wel dat deze uitblinkt in 'imperfectie' en dat er geen één hetzelfde klinkt. Met de Mojo heb je dit vintage gevoel direct onder je vingertoppen. Of je nu houdt van de klanken van Jimmy Smith, Jimmy McGriff, Procol Harum, Brian Auger, Keith Emerson of John Lord of graag je eigen unieke sound creëert: De Mojo kan het aan en meer dan dat!
Er zijn, sinds de introductie van digitale technieken zoals bv. sampling, al behoorlijk wat clonewheels verschenen, maar Crumar legde met de toonwiel simulatie in de Mojo de lat een stuk hoger en zorgt daarmee voor een zeer complete toonwielorgel ervaring voor een zeer betaalbare prijs.
AANSLUITINGEN
- Output L & Output R
- 2 x MIDI IN
- MIDI OUT
- USB
- Volume Pedaal (Swell)
- Sustain
- Half Moon switch / Footswitch
- Hoofdtelefoonuitgang
- System USB
AANSLUITINGEN
- Output L & Output R
- 2 x MIDI IN
- MIDI OUT
- USB
- Volume Pedaal (Swell)
- Sustain
- Half Moon switch / Footswitch
- Hoofdtelefoonuitgang
- System USB


Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop
Heeft u een vraag?