HomeWebshopInfoContactMijn accountOpeningsurenVerzendingenGarantie

Webshop » Toetsen » Orgels » Crumar MOJO61B onderklavier voor MOJO61

Crumar MOJO61B onderklavier voor MOJO61

Crumar Crumar MOJO61B onderklavier voor MOJO61

Crumar Crumar MOJO61B onderklavier voor MOJO61Crumar Crumar MOJO61B onderklavier voor MOJO61Crumar Crumar MOJO61B onderklavier voor MOJO61Crumar Crumar MOJO61B onderklavier voor MOJO61


Facebook
Twitter
LinkedIn
E-mail

€ 742,00

Beschikbaar

onderklavier voor MOJO61
De Mojo61B maakt de Mojo61 multi-inzetbaar voor iemand die soms genoeg heeft aan een enkel klavier, maar die af en toe ook echt orgel wil spelen met een complementair 2e klavier. De combinatie van de Mojo61 en de 61B maakt een ontzettend compact en lichtgewicht orgel wat eenvoudig is in de bediening en zich qua klank onderscheidt in karakter, beleving en authenticiteit.
De aansluiting van de Mojo61B is kinderlijk eenvoudig. U sluit het meegeleverde MIDI-kabeltje aan op 1 van de MIDI IN poorten op de Mojo61. U zet de Mojo61 aan en u drukt op zet hem op “EXT-LOWER”( “MODE”-knop vasthouden tot het gele lampje gaat branden) en spelen maar!
De Mojo61B biedt de mogelijkheid tot het aansluiten van een zgn. “Half Moon”-schakelaar. Een onmisbare toevoeging voor veel organisten die voor het gevoel van een toonwielorgel gaan.
LET OP: De “Half Moon”-schakelaar voor het Mojo dubbelklaviersorgel is niet compatible met de Mojo61.
Specificaties:
Voeding: via MIDI
Gewicht: 8kg


Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop
Heeft u een vraag?