Webshop » 2e hands en outlet » M-Audio Code 61 Blk

M-Audio Code 61 Blk

M-Audio M-Audio Code 61 Blk

M-Audio M-Audio Code 61 BlkM-Audio M-Audio Code 61 Blk


Facebook
Twitter
LinkedIn
E-mail

€ 270,00

Beschikbaar

M-Audio hebben samengewerkt met Avid om klanten de wereldberoemde DAW aan te bieden Pro Tools/First en softwarebundel van virtuele instrumenten en effecten, evenals de Elf Lite Plug-in. Nu inbegrepen bij alle interfaces van de M-Track C-serie, CTRL, CODE, Oxygen, Hammer en Keystation USB/MIDI-toetsenbordbesturingen is een kopie van Pro Tools/First en de Elf Lite plug-in.
Pro Tools/First biedt artiesten en producenten bijna onbeperkte creatieve mogelijkheden om muziek te maken, samen met een selectie van toonaangevende virtuele instrumenten en effecten. De Elf Lite plug-in biedt 20 hoogwaardige gitaarversterkeremulaties en -effecten, waardoor je gemakkelijk access tot hoogwaardige gitaartonen krijgt. Om deze speciale bundel gratis te ontvangen hoeft u alleen maar uw product te kopen en te registreren op de M-Audio website.
Inclusief 2GB bibliotheek met geluidscontent van Touch Loops
Laat dat eerste idee uitkomen of voeg de finishing touch toe aan uw nieuwste meesterwerk - wat uw productie ook nodig heeft, Touch Loops' 2GB monsterbibliotheek stelt niet teleur! Touch Loops is gevestigd in Los Angeles en Londen en voorziet klanten van de meest geavanceerde geluidselementen, instrumenten en hardware software-opnamen, deskundig samengesteld door een team van professionele muziekproducenten en geluidsontwerpers. Deze 500+ geluidsbibliotheek wordt nu meegeleverd met Uber Mic en biedt alles van must-have one shot drumhits tot zwoele melodische loops en diepe, stuwende bas - wat uw project ook vraagt, deze vakkundig samengestelde sample-inhoud wapent u met cutting-edge content om het te realiseren!
Redactionele software - pas uw controller aan
De Code series is vanaf M-Audio nu voorzien van nieuwe editor software, die een visuele en intuïtieve manier biedt om alle verschillende bedieningselementen en functies binnen de Code toetsenborden te bewerken. U kunt de editor software gebruiken om alles te doen, van het versturen van MIDI-berichten naar en van het codeklavier tot het bewerken van de parameters voor een type besturing van uw code-eenheid. Het zeer intuïtieve bedieningspaneel biedt u access een breed scala aan bedieningselementen en functies en stelt u in staat om eenvoudig presets te bewerken en op te slaan. Dit geeft u een uitgebreide controle over uw Code-toetsenbord, waardoor u vrijwel elk aspect en elke parameter die u op de Code kunt vinden, kunt bewerken en controleren.
Toewijsbare regelaars
De M-Audio Code reeks is voorzien van een breed scala aan parameters en controles, om u te voorzien van alle tools die u nodig heeft om uw workflow en creativiteit te verbeteren. Er zijn een reeks toewijsbare parametercontroles, waaronder meerdere knoppenbanken, pads faders plus de standaard pitch bend en modulatiewielen om uw geluiden te bewerken en te bewerken. De nieuwste toevoeging aan deze lijn van M-Audio controllers is het geïntegreerde X/Y Touchpad, waarmee u op een andere manier kunt communiceren met uw bibliotheek van geluiden. Gebruik het X/Y Touchpad om alles te beïnvloeden, van modulatie tot het volume van een effect op een geluid. Het toetsenbord kan ook worden opgesplitst in vier toewijsbare zones voor extra veelzijdigheid, zodat u tot vier verschillende instrumenten in hun eigen aparte zone kunt activeren.
Vloeibare speelbaarheid
De M-Audio code series is voorzien van een gloednieuw toetsenbord met een nauwkeurig en natuurlijk gevoel, met de toetsen zowel de snelheid als de drukgevoeligheid voor een optimale expressie. Het natuurlijk aanvoelende keybed is ideaal voor pianisten die de sprong van piano naar MIDI-klavier maken. Het voegt ook natuurlijke dynamiek toe aan je geluiden, waardoor je de snelheidsveranderingen kunt vastleggen voor een natuurlijker en nauwkeuriger geluid.
16 RGB-achtergrondverlichte drum pads
Een van de meest veelzijdige functies van de M-Audio Code is de 16 toewijsbare RGB-snelheidsgevoelige drum pads met achtergrondverlichting. Deze grote collectie van drum pads is opgenomen om je nog meer creatieve opties te geven, waardoor je aan elk individu pad een ander geluid kunt toewijzen. Je kunt deze pads gebruiken voor alles, van het maken van drumloops tot het triggeren van gehakte samples of zang.
De knoppen, faders en knoppen zijn ook kleurgecodeerd om u te laten zien in welke modus ze zich bevinden, plus M-Audio een alfanumeriek LED-display dat u informatieve feedback geeft, inclusief vitale informatie over parameters, bedieningselementen en instellingen voor extra gemak.
Systeemeisen
PC: Windows 7 (32 en 64); Windows 10 Compatibel
Mac: OSx 10.7.5
Kenmerken
61 full-size, snelheidsgevoelige toetsen met aftertouch en vier toewijsbare zones voor splitsingen en gelaagdheid.
Volledig toewijsbare XY pad voor HID-regeling en een unieke manier om meerdere parameters in virtuele instrumenten te regelen
16 volledig toewijsbare snelheidsgevoelige trigger pads voor beatproductie, clip lanceren en meer
8 toewijsbare 360 encoders voor het manipuleren van uw DAW, virtuele instrumenten en plugins
9 toewijsbare faders laten u toe uw DAW, virtuele instrumenten en plugins te bedienen
9 transpoterende knoppen laten u toe om sneltoetsen en MIDI-berichten toe te wijzen voor de controle van uw DAW en virtuele instrumenten.
Mackie/HUI-transportbesturing maakt een eenvoudige opstelling mogelijk met de meest populaire DAW's
LCD biedt onmiddellijke terugkoppeling van de parameters
Ondersteuning en volumepedaalinvoer voor verdere creatieve controle
USB-voeding met 5-pins MIDI-in en -uitgang maakt het mogelijk om MIDI van PC-sequencers naar uw favoriete analoge synthesizer te sturen
Inclusief Ableton Live Lite, AIR Muziektechnologie Weefgetouw en Hybride 3 Software
Specificaties
Aantal toetsen: 61
Sleutelactie: Semi-gewogen
Zones: 4 x Toewijsbaar
Pads: 16 x Snelheidsgevoeligheid
Modellen Wielen: 2
Aanraking Pad: X/Y
Faders: 9
Draaiknoppen: 8
Verbindingen: MIDI, USB
MIDI: In/uit
Compatibele DAW's: Ableton Live Apple GarageBand, Apple Logic, Pro Tools, Cubase en meer
Afmetingen (B x D x H): 40.4" x 10.0" x 2.8" (102.5cm x 25.5cm x 7.1cm)
Gewicht: 5,2 kg (11,5 lbs)
Webshop gemaakt met EasyWebshop