Webshop » Versterkers (gtr, bas, ak) » Versterkertops gitaar » Fender Bass Breaker 15 Head gitaarversterker top

Fender Bass Breaker 15 Head gitaarversterker top

Fender Fender Bass Breaker 15 Head gitaarversterker topFacebook
Twitter
LinkedIn
E-mail

€ 499,00

Beschikbaar

De Fender Bassbreaker 15 Head is de volgende stap in de evolutie van de klassieke Fender Bassman sound. Een klank die de standaard doorbreekt, dankzij het herontworpen circuit waardoor u maar liefst drie verschillende soorten 'breakup' kunt opwekken. Het bevredigende geluid van stuwende buizen die het begin van de hardrock inluidde. Combineer deze buizentop met de Bassbreaker BB-112 of BB-212 speakerkast voor een mini-stack met extra visuele en auditieve impact. De Fender Bassbreaker 15 Head combineert de drieëenheid van klank, functionaliteit en prijs, waardoor dit werkpaard snel het beste paard van stal zal worden.
Bassbreaker 15 Head: uitgebreide functionaliteit
Deze top is een ware kameleon die met gemak een agressieve midrange uitspuugt, dankzij een drietal 12AX7 voorversterkerbuizen en een paar potente EL84 eindversterkerbuizen. Het resultaat is 15 Watt aan buitenaardse tonen. Van mild tot wild, dankzij de uitgebreide EQ-opties kunt u de klank helemaal naar smaak afstellen. Voor extra ambiance is er een digitale hall-reverb ingebouwd. Daarnaast bevat deze versterker handige opties, zoals een mute-functie voor opnames en een XLR-out met ground-lift. Bovendien kunt u de FX-loop gebruiken om uw favoriete effecten optimaal te kunnen benutten.
De Fender Bassbreaker: breed inzetbaar
Waag een stap in het donker met een van Fender's wildste creaties: de Bassbreaker. Van Dave Navarro tot Mark Hoppus, en van Rob Ackroyd tot Simon Neil, ze zijn het er allemaal over eens. Deze buizenversterkers klinken vol, warm en ze zijn ongelofelijk veelzijdig. Of u nu graag in de studio zit of juist vaak op het podium staat, de Bassbreaker is in staat sprankelende cleantonen te leveren, maar ook een monsterachtige overdrive. Fender heeft een nieuw soort geluid ontwikkeld dat zich niet makkelijk laat omschrijven.

ansluitingen Externe luidspreker(s), Line-out
Aantal kanalen 1
Aantal speakeruitgangen 2
Amp-modeling nee
Duurzaamheid product niet gespecificeerd
Effects loop ja
Gewicht 10 - 14.9 kg
Impedantie speakeruitgang 16 Ohm, 8 Ohm, 4 Ohm
Ingebouwd stemapparaat nee
Ingebouwde effecten reverb (digitaal)
Kleur grijs
Power attenuator nee
Type versterker buizen
Type versterkerbuis EL84
Vermogen in Watt 11 - 15 Watt
Gewicht en afmetingen inclusief verpakking
Gewicht (incl. verpakking): 15,9 kg
Afmeting (incl. verpakking): 58,0 x 37,0 x 30,0 cm
Webshop gemaakt met EasyWebshop